Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus234g164kcal37.4g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g18g91kcal0.9g1.2g9.1g0g
Valkoviini kuiva 29g20kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g600kcal76.8g2.8g25.4g0g
Valittu annoskoko283g300kcal38.4g1.4g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna142g150kcal19.2g0.7g6.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972