Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.2g12kcal1.4g1.3g0.2g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl23g80kcal3.3g13.1g1.6g2.6g
Vehnälese 8.8g20kcal1.2g1.4g0.4g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.6g80g1.4g4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g63kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1161kcal35.2g198.8g21.2g19.8g
Valittu annoskoko283g580kcal17.6g99.4g10.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna142g290kcal8.8g49.7g5.3g5g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35.1g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383