Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis125g140kcal27.5g0g3.7g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.4g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g364kcal60.2g11.8g8.4g4g
Valittu annoskoko284g182kcal30.1g5.9g4.2g2g
Annoskoko puolitettuna142g91kcal15.1g3g2.1g1g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183