Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g120kcal9.3g0.7g9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g100g22kcal1g4.5g0g2g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Seiti fileitä Findus67g47kcal10.7g0g0.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g17g57kcal0.3g0.5g6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g33g27kcal0.9g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g562kcal45.2g17.2g34.6g5.2g
Valittu annoskoko284g281kcal22.6g8.6g17.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna142g141kcal11.3g4.3g8.7g1.3g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168