Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)98g117kcal8.7g18.5g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %45g81kcal9.7g0.5g4.5g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g795kcal75.2g39.2g38g0.4g
Valittu annoskoko283g398kcal37.6g19.6g19g0.2g
Annoskoko puolitettuna142g199kcal18.8g9.8g9.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.3g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044