Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 113g32kcal1.2g4.8g0.2g2.3g
Sianliha keskiarvo 84g184kcal15.4g0g13.8g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 42g165kcal0.9g0.9g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g848kcal36.2g15.6g70g7.4g
Valittu annoskoko284g424kcal18.1g7.8g35g3.7g
Annoskoko puolitettuna142g212kcal9.1g3.9g17.5g1.9g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824