Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow143g150kcal11.2g25.8g0.7g14.3g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]39g133kcal4.7g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g620kcal34.4g61.4g30.8g32g
Valittu annoskoko284g310kcal17.2g30.7g15.4g16g
Annoskoko puolitettuna142g155kcal8.6g15.4g7.7g8g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503