Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g87g192kcal9.6g7.9g14g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g109g38kcal1.7g7.5g0.1g1.5g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 15g7.4kcal0.2g1.5g0g0.2g
Suolapähkinä 0.4g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g555kcal23.6g36.8g35.2g4g
Valittu annoskoko284g278kcal11.8g18.4g17.6g2g
Annoskoko puolitettuna142g139kcal5.9g9.2g8.8g1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125