Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g75g83kcal17.3g0g1.4g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.7g4.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g75g23kcal0.8g4.5g0.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g68g22kcal1.9g3.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g34g5.4kcal0.7g0.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g44kcal3.3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g430kcal48.6g17.4g18.6g0g
Valittu annoskoko284g215kcal24.3g8.7g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna142g108kcal12.2g4.4g4.7g0g
Arvot/100g100g76kcal8.6g3.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953