Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 18g5.8kcal0.1g1g0g0.5g
Poronliha, paistettu 48g96kcal12g0g5.4g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g54g21kcal0.5g4.3g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g254kcal25.4g11g11.8g1g
Valittu annoskoko284g127kcal12.7g5.5g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna142g64kcal6.4g2.8g3g0.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305