Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka47g45kcal8g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g38g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g46kcal1.8g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g269kcal22.8g17.8g11.2g2.8g
Valittu annoskoko284g135kcal11.4g8.9g5.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna142g67kcal5.7g4.5g2.8g0.7g
Arvot/100g100g48kcal4g3.1g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749