Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi5.8g12kcal0.5g2.2g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 78g60kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Hirvenjauheliha oma saalis39g44kcal8.6g0g1.2g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g300kcal21.2g28.6g11g4.8g
Valittu annoskoko284g150kcal10.6g14.3g5.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna142g75kcal5.3g7.2g2.8g1.2g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467