Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2410g3985kcal403.7g0g265.1g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)261g326kcal24.3g7.3g20.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oliiviöljy 80g711kcal0g0g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g10078kcal856.4g17.2g732.6g0.2g
Valittu annoskoko2832g5039kcal428.2g8.6g366.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1416g2520kcal214.1g4.3g183.2g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800