Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu753g2712kcal90.4g534.8g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.3g3g101.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g121g77kcal4.2g0.2g30.1g0g
Sokeri 301g1223kcal0g301g0g0g
Voi 181g1311kcal2.2g0.7g147g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g298kcal1.8g2.7g31.6g0g
Appelsiini, kuorittu 392g184kcal2.2g34.9g1.2g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g14448kcal450.2g1754.6g655.2g16.4g
Valittu annoskoko2832g7224kcal225.1g877.3g327.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna1416g3612kcal112.6g438.7g163.8g4.1g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429