Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g60g33kcal3.6g1.8g1.2g60g
Kuivahiiva, annos 11g30g108kcal13.5g12g1.8g0g
Soijajauhot, Soyolk270g1080kcal105.3g43.2g54g32.4g
Vehnälese 240g548kcal31.9g37g10.8g90g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl252g2268kcal0g0g252g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 180g1214kcal48.4g12.4g104.4g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g10501kcal405.4g212.8g848.4g409g
Valittu annoskoko2832g5250kcal202.7g106.4g424.2g204.5g
Annoskoko puolitettuna1416g2625kcal101.4g53.2g212.1g102.3g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362