Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1008g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g38kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Vehnälese 81g184kcal10.7g12.4g3.6g30.2g
Ruislese 69g191kcal10.3g17.8g2.9g26.7g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g202g746kcal28.2g110.9g16.1g22.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)605g2116kcal72.6g417.2g11.5g30.2g
Vehnäjauho puolikarkea 806g2767kcal82.2g564.4g9.7g28.2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g12148kcal421.2g2262.8g88g282g
Valittu annoskoko2832g6074kcal210.6g1131.4g44g141g
Annoskoko puolitettuna1416g3037kcal105.3g565.7g22g70.5g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948