Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen410g105kcal3.7g18.8g1.6g8.2g
Paprika keltainen 410g124kcal3.9g20.9g0.8g8.2g
Sipuli (käsittelemätön)1121g304kcal14.6g53.8g2.2g19.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)771g154kcal4.6g27g2.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g813kcal0g0g90.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g3068kcal56.2g250.2g195.4g77.4g
Valittu annoskoko2832g1534kcal28.1g125.1g97.7g38.7g
Annoskoko puolitettuna1416g767kcal14.1g62.6g48.9g19.4g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174