BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu490g323kcal9.8g68.6g0g12.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 630g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g5kcal0.1g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g292g817kcal55.4g0g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g2728kcal188.4g162.4g132.2g55.6g
Valittu annoskoko2835g1364kcal94.2g81.2g66.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna1418g682kcal47.1g40.6g33.1g13.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583