Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)135g270kcal31g2g14.8g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%450g495kcal81g13.5g13.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali2025g397kcal36.4g44.5g4g46.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g2324kcal296.8g120g64.6g93.2g
Valittu annoskoko2835g1162kcal148.4g60g32.3g46.6g
Annoskoko puolitettuna1418g581kcal74.2g30g16.2g23.3g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837