Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 495g1620kcal50.4g328.7g5.4g16.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g540g567kcal102.6g2.7g16.2g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g563g450kcal8.4g37.7g28.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl900g270kcal41.4g17.1g2.7g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g7195kcal470g784g226g63.2g
Valittu annoskoko2835g3597kcal235g392g113g31.6g
Annoskoko puolitettuna1418g1799kcal117.5g196g56.5g15.8g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180