Fusillipata

Ruskista naudan jauheliha rypsiöljyssä ja mausta se (esim.

suola, mustapippuri, yrttimauste).

Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattimurska sekä sipulit.

Keitä n. 20 min.

Keitä toisessa kattilassa Fusilli pasta puolikypsäksi.

Kaada pasta edelliseen kattilaan ja lisää hernemaissipaprikat.

Kiehuta n. 4 min.

Nauti halutessasi juustoraasteen kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g800g2864kcal96g600g8.8g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g200g138kcal8g22g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5676g9550kcal537g1335g216.2g11g
Valittu annoskoko2838g4775kcal268.5g667.5g108.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna1419g2388kcal134.3g333.8g54.1g2.8g
Arvot/100g100g168kcal9.5g23.5g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41087