Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 33g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g62g22kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Juustoraaste emmental punaleima25g97kcal7.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g626kcal44.6g41.2g30.6g3g
Valittu annoskoko284g313kcal22.3g20.6g15.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna142g157kcal11.2g10.3g7.7g0.8g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522