Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Hiiva 11g8.3kcal1.5g0.1g0g0.8g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.4g0.5g1.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)87g278kcal12g50.4g2.8g10.9g
Auringonkukansiemen 36g212kcal8.2g4.5g17.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g1551kcal53.4g172.2g69g34g
Valittu annoskoko284g775kcal26.7g86.1g34.5g17g
Annoskoko puolitettuna142g388kcal13.4g43.1g17.3g8.5g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418