Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 58g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Seiti pakaste 34g26kcal5.9g0g0.2g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g3.2g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g15g6kcal0.1g0.9g0g0.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g201kcal15.6g23.8g3.4g2.6g
Valittu annoskoko284g100kcal7.8g11.9g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna142g50kcal3.9g6g0.9g0.7g
Arvot/100g100g35kcal2.7g4.2g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442