Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 19g31kcal1.4g0.8g2.4g0.5g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g26g56kcal2.7g9.9g0.6g1.9g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g290kcal10.4g35.4g11.2g7g
Valittu annoskoko284g145kcal5.2g17.7g5.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna142g73kcal2.6g8.9g2.8g1.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568