Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Juuriselleri 9g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta75g3.7kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas19g52kcal3.6g0g4.1g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g298kcal12.2g35g9.4g7.2g
Valittu annoskoko285g149kcal6.1g17.5g4.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna142g75kcal3.1g8.8g2.4g1.8g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.1g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390