Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria112g225kcal9.9g11.2g15.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix25g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g114kcal0g0g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g750kcal22.2g36.6g57g1g
Valittu annoskoko285g375kcal11.1g18.3g28.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna142g188kcal5.6g9.2g14.3g0.3g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.4g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823