Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g38g28kcal1.5g4.7g0.3g0g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g94g309kcal15g58.1g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g1058kcal68.6g131.4g28g13.4g
Valittu annoskoko285g529kcal34.3g65.7g14g6.7g
Annoskoko puolitettuna142g265kcal17.2g32.9g7g3.4g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716