Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g18kcal0.5g4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.6g8.5kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g70kcal1.8g11.6g2g2g
Valittu annoskoko285g35kcal0.9g5.8g1g1g
Annoskoko puolitettuna142g18kcal0.5g2.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720