Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1800g360kcal54g36g0g45g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä200g362kcal5.5g24g28g0g
Vuohenjuusto President400g1032kcal76g2g80g0g
Valkoviini kuiva 400g274kcal1.2g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g4764kcal273.4g128.8g296g90g
Valittu annoskoko2840g2382kcal136.7g64.4g148g45g
Annoskoko puolitettuna1420g1191kcal68.4g32.2g74g22.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744