Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1159g4055kcal139g799.4g22g57.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen805g5793kcal0g0g643.6g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sokeri39g157kcal0g38.6g0g0g
Vesi805g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g20008kcal278g1676g1331.2g115.8g
Valittu annoskoko2840g10004kcal139g838g665.6g57.9g
Annoskoko puolitettuna1420g5002kcal69.5g419g332.8g29g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716