KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1337g1871kcal213.8g33.4g98.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 802g1162kcal26.1g253.4g1.8g5.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g87kcal4.3g4g6g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g668g454kcal20.7g80.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g7148kcal529.8g742g222.8g11.2g
Valittu annoskoko2840g3574kcal264.9g371g111.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna1420g1787kcal132.5g185.5g55.7g2.8g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396