Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)499g3141kcal0g0g349g0g
Sokeri 339g1376kcal0g338.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Maissitärkkelys 112g398kcal0.4g96g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 907g3114kcal92.5g635.2g10.9g31.8g
Soijamaito (alpro soja)199g98kcal7.4g7.4g4.4g0g
Mansikkahillo 229g519kcal1.3g123.7g0.2g2.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)80g503kcal0g0g55.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu88g31kcal0.4g7.5g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g359g1436kcal0g359g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g21400kcal205.2g3175.6g842.8g68g
Valittu annoskoko2840g10700kcal102.6g1587.8g421.4g34g
Annoskoko puolitettuna1420g5350kcal51.3g793.9g210.7g17g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423