Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g399g2392kcal95.7g26.3g215.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1096g1525kcal121.7g4.4g114g0g
Vesi997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow299g2691kcal0g0g298.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g13214kcal434.8g61.4g1256.2g0g
Valittu annoskoko2840g6607kcal217.4g30.7g628.1g0g
Annoskoko puolitettuna1420g3303kcal108.7g15.4g314.1g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703