JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2200g2753kcal462g0g99g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g320g733kcal102.4g1.6g35.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g120g472kcal38.4g0g34.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g8188kcal1220.8g51.2g342.2g7.2g
Valittu annoskoko2840g4094kcal610.4g25.6g171.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna1420g2047kcal305.2g12.8g85.6g1.8g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642