Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1004g1265kcal110.4g3g90.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 226g96kcal7.6g10.8g2.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen502g100kcal3g19.1g1.5g7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 753g414kcal12g99.2g1.3g6.4g
Oliiviöljy 50g444kcal0g0g50.2g0g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g151g399kcal42.1g0g25.6g0g
Pesto (Pirkka)40g233kcal1.7g1.5g24.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g6112kcal365.2g308.8g393.4g33.6g
Valittu annoskoko2840g3056kcal182.6g154.4g196.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna1420g1528kcal91.3g77.2g98.4g8.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092