Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1663g549kcal54.9g81.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 665g2282kcal67.8g465.6g8g23.3g
Rypsiöljy 143g1265kcal0g0g143g0g
Kananmuna kuoreton 283g403kcal35.3g0.8g29g0g
Sokeri 83g338kcal0g83.1g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g9672kcal316g1262g360g46.6g
Valittu annoskoko2840g4836kcal158g631g180g23.3g
Annoskoko puolitettuna1420g2418kcal79g315.5g90g11.7g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071