Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1224g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 700g1549kcal122.4g0g118.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g437g179kcal6.1g35.4g1.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli350g630kcal29.7g7.7g52.5g0g
Ketsuppi, Felix94g85kcal0.9g19.8g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Persilja18g2.1kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5684g4998kcal322g128.8g355.2g2.8g
Valittu annoskoko2842g2499kcal161g64.4g177.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna1421g1250kcal80.5g32.2g88.8g0.7g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674