Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha933g1680kcal168g0g112g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto191g536kcal36.4g0g42.1g0g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka117g29kcal1g5.4g0.5g2.2g
Chili paprika punainen9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)1167g350kcal11.7g46.7g4.7g2.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g128g462kcal35.9g2.6g34.7g0g
Ketsuppi, Pirkka70g75kcal0.7g17.5g0g0.8g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g47g102kcal2.9g11.6g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5684g6998kcal519.8g188g445.2g16g
Valittu annoskoko2842g3499kcal259.9g94g222.6g8g
Annoskoko puolitettuna1421g1750kcal130g47g111.3g4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716