Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)965g1544kcal183.4g0g86.9g0g
Punajuuri 643g247kcal6.4g44.4g1.3g16.1g
Kaali, valkokaali257g54kcal3.1g8.8g0.5g5.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess219g219kcal15.5g32.8g2.6g47.3g
Peruna, keskikokoinen 60g386g232kcal5.8g50.2g0.4g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g19g174kcal0g0g19.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g161g33kcal1g6.1g0.5g2.3g
Chili paprika punainen6.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g5112kcal434.2g305.6g223.8g157g
Valittu annoskoko2844g2556kcal217.1g152.8g111.9g78.5g
Annoskoko puolitettuna1422g1278kcal108.6g76.4g56g39.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259