Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1245kcal142.5g0g75g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Paseerattu tomaatti rainbow600g210kcal6g41.4g3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g900g3015kcal117g612g13.5g57.6g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g10327kcal551.4g1365g302.8g125.6g
Valittu annoskoko2844g5163kcal275.7g682.5g151.4g62.8g
Annoskoko puolitettuna1422g2582kcal137.9g341.3g75.7g31.4g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145