Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 401g761kcal108.8g0g36.1g0g
Tonnikala vedessä 401g419kcal90g0g6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g468g197kcal45.9g1.9g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g54g34kcal1.9g0.1g13.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki669g374kcal56.8g33.4g1.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g535g1391kcal160.5g10.7g80.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g134g802kcal32.1g8.8g72.2g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]161g642kcal33.7g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g9334kcal1062.2g130g531.8g0.2g
Valittu annoskoko2848g4667kcal531.1g65g265.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1424g2334kcal265.6g32.5g133g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716