Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 247g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g494g1772kcal39.5g388.9g2.5g8.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g14g34kcal0.8g1.2g2.9g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell617g666kcal148.1g0g3.1g0g
Pesto rosso90g260kcal3.8g4.7g25.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g74g56kcal1.6g10.7g0.7g0g
Findus thai wokkivihannekset617g154kcal7.4g24.7g3.1g18.5g
Vesi, vesijohtovesi 617g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g56g60kcal0.7g13.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g6310kcal403.8g888.2g109.6g53.8g
Valittu annoskoko2848g3155kcal201.9g444.1g54.8g26.9g
Annoskoko puolitettuna1424g1578kcal101g222.1g27.4g13.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823