Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 71g212kcal1.1g4.5g21.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 30g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Hunaja 4.9g16kcal0g3.9g0g0g
Sinappi (teollinen)3.8g4.8kcal0.2g0.5g0.2g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Anjovis-filee, 1 kpl23g47kcal2.1g3.2g2.9g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1047kcal13g39g91.2g4.8g
Valittu annoskoko285g524kcal6.5g19.5g45.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna143g262kcal3.3g9.8g22.8g1.2g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.8g16g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171