Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Soijarouhe, tumma, 30g13g40kcal6.2g3.7g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g3.7g8.8kcal0.1g1g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g25g30kcal0.8g0.9g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g293kcal18.6g35.6g7.4g9.6g
Valittu annoskoko285g146kcal9.3g17.8g3.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna143g73kcal4.7g8.9g1.9g2.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304