Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g75g259kcal18.8g44.5g1.7g8.1g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g660kcal47.6g105.2g4.4g27g
Valittu annoskoko285g330kcal23.8g52.6g2.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna143g165kcal11.9g26.3g1.1g6.8g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549