Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g124g74kcal1.9g16.1g0.1g1.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g63g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g42g69kcal8.3g0g4.2g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g16g12kcal0.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g336kcal21.2g43.2g9.2g3.4g
Valittu annoskoko285g168kcal10.6g21.6g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g84kcal5.3g10.8g2.3g0.9g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198