Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g95g328kcal7.4g37g16.1g1.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g44kcal1.7g0.1g4g0g
Oivariini vähärasvainen1.3g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g13g44kcal0.9g2.5g3.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g25g38kcal4g0.3g2.3g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1347kcal38.2g86.6g93.8g6.2g
Valittu annoskoko285g674kcal19.1g43.3g46.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna143g337kcal9.6g21.7g23.5g1.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697