Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika punainen 84g24kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Lehtikaali 52g21kcal1.8g2.1g0.3g1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g84g226kcal15g1.7g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g565kcal36.2g19.6g36.4g6.6g
Valittu annoskoko285g283kcal18.1g9.8g18.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna143g141kcal9.1g4.9g9.1g1.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230