DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 171g47kcal2g6.9g0.3g3.6g
Voi vähäsuolainen 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Siirappi 4.8g15kcal0g3.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g136kcal15.6g0g8.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g500kcal36g23g27g7.8g
Valittu annoskoko285g250kcal18g11.5g13.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna143g125kcal9g5.8g6.8g2g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464